ЗДО №5, ЗДО ”Дзвіночок” №5, Жашків
Черкаська область, Уманський район

Здійснення патріотичного виховання засобами інтегрованої освітньої діяльності

     Згідно річного плану 6 лютого 2019 року відбувся семінар-практикум за участю методиста ВО Жашківської міської ради Камінської Світлани Іванівни, директора, вихователя-методиста, вихователів ЗДО "5 та керівників, вихователів-методистів, вихователів закладів освіти міста та двох сіл. Присутні переглянули дві презентації, підготовлені виховатилем-методистом за допомогою проектора та ноутбука. Переглянули цікаве інтегроване заняття в молодшій групі та заслухали доповіді. Семінар був змістовним та корисним.                   

Методоб’єднання ЗДО "Дзвіночок"№5 комбінованого типу  м.Жашкова Жашківської міської ради по вирішеню проблеми: "Здійснення патріотичного виховання  засобами інтегрованої освітньої діяльності".

План роботи

Реєстрація учасників семінару-практикуму -9.20 – 9.40.

I . Розширення та уточнення знань з основних напрямів патріотичного виховання дітей дошкільного віку.

1. Слайдова презентація "Основні напрями патріотичного виховання в контексті Базового компоненту дошкільної освіти". Жаборовська В.В., вихователь-методист ЗДО.

II. Вирішення проблеми "Здійснення патріотичного виховання  засобами інтегрованої освітньої діяльності".

1. Перегляд інтегрованого заняття "Зимова пригода Слоненятка". Молодша група. Білінська А.І. – 10.00 – 10.25

2. "Формування ціннісного ставлення до культури та традицій українського народу". З досвіду роботи. Білінська Алла Іванівна. -10.30 – 10.40.

III. Семінар-практикум для керівників на тему: "Сучасні підходи до розвитку мовленнєвої компетенції дошкільників, її вплив на формування національної свідомості."

Методичні рекомендації. Формування у педагогів бажання та уміння застосовувати принцип інтеграції у своїй практичній діяльності. 10.40. -12.00.

                                                      

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *