ЗДО №5, ЗДО ”Дзвіночок” №5, Жашків
Черкаська область, Уманський район

Бережімо своє життя та здоров’я

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2020 р. № 1659-р «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2021 рік» Державною службою України з надзвичайних ситуацій, спільно з Міністерством освіти і науки України заплановане проведення контролю та моніторингу якості підготовки з питань навчання діям у закладах освіти при надзвичайних ситуаціях, з метою підвищення рівня захисту населення і території від негативних наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, та на виконання наказу директора ЗДО №5  Мазур Т.О. з метою практичного відпрацювання вихованцями та працівниками закладу знань та навичок з питань цивільного захисту був проведений «Тижнь Цивільного захисту та Безпеки життєдіяльності» з 26.04.2021 р. по 30.04.2021 р. 30 квітня 2021 року заплановано об’єктове тренування.

Основні цілі та завдання Тижня Цивільного захисту та безпеки дитини:

- практична перевірка здатності дітей грамотно і чітко діяти з метою захисту свого здоров’я та життя у надзвичайних ситуаціях;

- виховання впевненості дошкільників у ефективності заходів, що  проводяться цивільним захистом;

- формування та розвиток у вихованців високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, витримки, ініціативи, спритності, здатності самовіддано виконувати завдання цивільного захисту.

Протягом Тижня Безпеки життєдіяльності проводились ряд заходів щодо закріплення правил поведінки поводження з вогнем, побутовими предметами та в природі. Як підсумок тижня інструктор з фізичного виховання Палажчук Вікторія Сергіївна разом із виховатилем Білінською Аллою Іванівною та дітьми старшої групи "Віночок" провели розвагу "Ми сміливі рятівники" з використанням CTREAM - технології.

         

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *