ЗДО №5, ЗДО ”Дзвіночок” №5, Жашків
Черкаська область, Уманський район

День Державного прапора та День Незалежності в ЗДО

Напередодні, 21 серпня, у нашому закладі "Дзвіночок"№5 відбулися ряд заходів, приурочених до Дня Державного Прапора та до Дня Незалежності України під гаслом: "Хай в серці кожної дитини - живе любов до неньки України".

Свято Незалежності України вже стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України, до наших Збройних сил, які захищають нас, які відстоюють нашу незалежність. До 29-ї річниці Незалежності по всій нашій країні відбулися урочистості з нагоди свята. В нашому садочку теж вирішили долучитись до Свята.                                           

  

Активну участь у підготовці і проведенні взяли вихователі, батьки та діти садочка. Під час проведення бесід, ігор, занять малята продемонстрували свої знання, вміння та таланти. Вони закріпили свої знання про державні символи України - Прапор, Герб, Гімн. Дошкільнята показали свої знання про вишитий рушник, про назви рослин – національних символів України, про їх особливості та лікарські значення, а також згадали про видатних українців, про традиції та звичаї святкування національних українських свят. Малята отримали позитивні емоції та багато приємних вражень від почутого та побаченого.

            

 

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *